Miten pelautan Heprossa?

Hepro-Wikistä

Heprossa on paljon pelaajia jotka etsivät lisää pelejä ja kampanjoita. Kaikentyyppiset pelinjohtajat, pelit ja kampanjat ovat tervetulleita! Emme odota sinulta kuin intoa ja uskallusta.

Suurin osa peleistä täyttyy nopeasti. Hepron pelaajat ovat myös kohteliasta ja peleihin sitoutuvaa sorttia. Tarjoamme pelinjohtajiksi ryhtyville pelin käyttöön oman tekstikanavan ja mahdollisuuden käyttää Roolipeli-äänikanavia. Pelejä ei tarvitse hyväksyttää etukäteen - uskomme että kaikille peleille ja pelityyleille löytyy yleisönsä. Kysy myös digitaalisista työkaluistamme!

Jos tunnet tarvitsevasi apua pelinjohtamisen aloittamiseen on sitä myös tarjolla: GM-chatteja on kerran kuukaudessa, ⁠pelinjohtajille -kanavalta voi kysellä neuvoja ja Heprolla on useita pelinjohtajia, jotka ovat luvanneet pyydettäessä toimia mentoreina.


Miten aloitan?

Tee peli-ilmoitus Hepron Discordin kanavalle #⁠pelimainokset-hepro ja pyydä että @Apustaja luo pelillesi tekstikanava. Saat Apustajalta samalla GM-roolin ja Discord-nimesi näkyy kultaisena.


Katso myös